Olav Vos, Presentator, Rapper

,
Olav Vos, Presentator, Rapper

Groningse presentator voor seminar

Olaf Vos is medeoprichter van de Groninger hiphopformatie Bond tegen Harries en presenteerde enkele jaren het taalprogramma ‘Grunnegers’ op RTV Noord. Olaf wordt, mede door het succes van dit programma, niet alleen gezien als songwriter, zanger en presentator, maar ook als Groninger taaldeskundige.

Presentatie op maat voor bijeenkomst

Olaf Vos wordt door zijn werk als presentator bij RTV Noord regelmatig gevraagd om festivals te presenteren of op te treden als dagvoorzitter. Daarnaast heeft hij bij menig bedrijf reeds een avondvullend programma over de Groningse taal verzorgd. Olaf is groot liefhebber van de Groningse taal en slaagt er telkens weer in ook anderen enthousiast te maken voor en over het Gronings.

Presentatie congres

Bij Olaf Vos kunt u terecht wanneer u op zoek bent naar een dagvoorzitter of iemand die een leuke en informatieve avond over de Groningse taal kan verzorgen. Ook voor het organiseren van een workshop over de Groningse taal (met muziek of bijvoorbeeld spelelementen) kunt u bij deze Groninger taaldeskundige terecht.

 

ADGM Events verzorgt optredens en boekingen (Olav Vos, Presentator, Rapper) door geheel Nederland en vooral in: Groningen, Drenthe en Friesland.

Neem contact op en één van onze medewerkers staat je graag te woord.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Call Now Button