Hostesses

Hostesses zorgen voor professionele uitstraling van uw evenement

Onze hostesses zijn het aantrekkelijke en professionele gezicht van uw organisatie. De Hostesses van ADGM Events worden goed begeleid, zijn assertief en welbespraakt. Uw evenement krijgt met onze hostesses een meerwaarde door uitstraling en effectiviteit.

Bijvoorbeeld tijdens het grensoverschrijdende congres in Groningen en Duitsland. Ook in Friesland, Drenthe en op andere plaatsen in het land zijn onze hostesses de vriendelijkste professionels op uw evenement.

pexels-photo-1197089

Het ADGM Promotieteam bestaat uit enthousiaste dames en heren

ADGM Events beschikt over enthousiaste dames en heren die het een uitdaging vinden om uw product op een originele wijze voor het voetlicht te brengen. In overleg met u wordt een plan gemaakt en kan de act op maat, naar uw wens geproduceerd worden.

Promotie acts en fieldmarketing door ons promotieteam

Ondersteunen van campagnes door persoonlijk contact bijvoorbeeld door sampling, uitdelen van brochures en informatie verstrekken. Live communicatie is het reclamemiddel bij uitstek.

Tijdens beurzen worden onze acts ook vaak ingezet

Zorg voor traffic naar uw stand door op de beursvloer op gepaste wijze aandacht te vragen voor uw product. Laat ons een origineel concept bedenken!

Personeelsfeest of bedrijfsfeest organiseren?

Neem nu contact op en wij komen langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Call Now Button