Kinderfeest

Op zoek naar een artiest voor Kinderfeest of op zoek naar Kinder-entertainment?

ADGM Events biedt verschillende kindershows voor alle gelegenheden. Tijdens een evenement wilt u dat de aanwezige kinderen ook vermaakt worden. Door een aparte plek voor ze te creëren kunnen kinderen, onder professionele begeleiding, prima vermaakt worden.

Groot feest voor artiesten in spé!!

Zo is daar bijvoorbeeld het Green Cafe vrachtwagentje dat zo is omgetoverd tot een magische plek voor kinderen. We trekken de laadklep van het vrachtwagentje naar beneden en richten een podium in. Op dit podium kunnen de kinderen een toneelstuk opvoeren dat ze samen met een begeleider hebben bedacht.

pexels-photo-1197089

Een verkleedkist voor de kinderen

Maar het vrachtwagentje kan ook een hele grote verkleedkist zijn. De kinderen kunnen piraat, prinses of superheld zijn en schminken behoort ook tot de opties. Naast het vrachtwagentje kan een luchtkussen worden geplaatst. Het wordt hoe dan ook een geweldig feest.

Kijk op www.greencafe.nl

Kinderpret in heel Nederland

Waar u het feestje ook wilt vieren: ADGM kent de weg in heel Nederland als het gaat om entertainment. Wat dacht u van de klimmuur in Kardinge in Groningen bijvoorbeeld? Daar staat ons Green Cafe vrachtwagentje uitstekend. Of laat u inspireren door de bossen in Drenthe waar altijd genoeg te spelen valt voor de kinderen bij het gezelschap. Friesland is vaak de plek voor waterpret, maar eigenlijk is alles er mogelijk. Ook in Noord-Holland en Limburg, Brabant en Overijssel vinden we altijd een mooie plek voor de vrachtwagen Green Cafe.

Deze klanten gingen u voor…

Personeelsfeest of bedrijfsfeest organiseren?

Neem nu contact op en wij komen langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Call Now Button