Acts

Typetjes boeken wij in alle soorten en maten

Elk evenement vraagt om verschillende invullingen. Wij kijken samen met u welk typetje het beste past. Onze typetjes worden goed geïnstrueerd en zorgen dat uw boodscahp wordt uitgedragen.

Een toilet act inhuren voor uw feest

Wij bieden u verschillende toilet acts die uw gasten op hilarische wijze begeleiden in hun gang naar het toilet. Onze toilet act richt de ruimte gezellig in en weet met een aantal leuke gadgets en kwinkslagen het toiletbezoek tot een happening te maken.

pexels-photo-1197089

Een ontvangst typetje of het uitdelen van een welkomst geschenk

Laat ons meedenken over een leuk welkomstgeschenk. Iets heel simpels: twee leuke dames hangen iedereen een ‘Bling Bling’ sjaaltje om bij binnenkomst. Het hoeft niet groots te zijn om te werken. ADGM Events typetjes uit Groningen werkt vooral in de Noordelijke Provincies Groningen, Friesland en Drenthe maar is door het hele land te vinden. Vraag naar onze gunstige tarieven.

Voor ieder stadje een ander… typetje

Typetjes bij een bedrijfsfeest of evenement zijn heel gebruikelijk door het hele land. Theaterdiners in de boerderijen van Groningen, Friesland en Drenthe zijn al jaren een begrip. In Amsterdam of Rotterdam komt een typetje vaak standaard bij een feest. Het is zo simpel en kan zoveel verschil maken. In welke stad u ook zoekt: typetjes zijn er altijd te vinden.

Personeelsfeest of bedrijfsfeest organiseren?

Neem nu contact op en wij komen langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Call Now Button