Deejays

Deejay boeken bij ADGM Events Groningen vanaf € 200,00

Wij boeken deejays door heel Nederland. Een deejay op een goede plek maakt een knalfeest. Hij gaat in nauw overleg met de klant over het repertoire maar weet natuurlijk ook ter plekke wat voor soep hij in de pan heeft. Een goede deejay past zich aan qua volume en repertoire.

Een deejay boeken voor uw feest samen met een live-act

U kunt bijvoorbeeld akoestische achtergrondmuziek boeken voor uw feest of een theateract. Samen met een deejay wordt het ook een dansfeest zonder dat hoge volumes van grote coverbands uw feest verstoren.

16172070564a1bbc75a5d47

Een allround deejay voor uw bruiloft of personeelsfeest boeken

Tijdens een bruiloft, feest of personeelsfeest is een deejay de gangmaker van het feest. Om de gehele familie op de dansvloer te krijgen is een brede muzieksmaak essentieel. Voor ieder wat wils, maar vooral de classics doen het op uw feest goed.

Een Silent Disco en draadloze koptelefoons huren

Bij ADGM Events uit Groningen kunt u complete silent disco’s en draadloze koptelefoons huren waarbij door de gasten met een koptelefoon op wordt gedanst. Ideaal als het geluidsvolume een probleem is maar vooral leuk natuurlijk als een hilarisch onderdeel tijdens uw feest.

Bij het boeken van uw deejay adviseert ADGM Events Groningen over geluidsapparatuur

ADGM Events weet wat er nodig is om een deejay goed uit te versterken en uit te lichten. Laat ons en onze technische afdeling deze zorg uit handen nemen. Wij verkennen de locatie en inventariseren de mogelijkheden.

Personeelsfeest of bedrijfsfeest organiseren?

Neem nu contact op en wij komen langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Call Now Button