Personeelsfeest Groningen

Personeelsfeest Groningen

Een personeelsfeest organiseren in Groningen doet u samen met ADGM Events.

ADGM Events is al 15 jaar een begrip in Stad en Ommeland. ADGM staat voor Aandegrotemarkt. De eerste vestging was gelegen aan de voet van de Martinitoren, d’olle Grieze. Vanuit deze plek concentreerden wij ons op het management van The Full Minties, het boeken van workshops en het organiseren van evenementen voor bedrijven uit Groningen en omstreken.

pexels-photo-1197089

Een personeelsfeest organiseren in Groningen is de regio kennen

ADGM Events kent alle hoeken en gaten van de provincie Groningen. Van Lauwerszee tot Dollard tou en van Drenthe tot aan het wad weten wij wat er speelt en waar bijzondere locaties te boeken zijn om een bijzonder personeelsfeest te kunnen organiseren. Laat u door ons verrassen met een aantal goede en originele ideeën die u rustig en vrijblijvend kunt bekijken.

Hoe gaat de organisatie van een personeelsfeest in zijn werk?
Wij komen na een eerste voorgesprek met een plan op maat waarin enkele ideeën plus de bijbehorende kosten vermeld staan. Daarna kan er nog veel, zo niet alles, worden bijgesteld tot u tevreden bent. Wij gaan dan blijmoedig aan de slag en zorgen dat we u goed op de hoogte houden van de vorderingen gedurende de organisatie van het personeelsfeest. Tijdens het personeelsfeest kunt u ontspannen genieten en houden wij de regie strak in handen.

Deze klanten gingen u voor…

Personeelsfeest of bedrijfsfeest organiseren?

Neem nu contact op en wij komen langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Call Now Button