Locatie

Bepalend voor het gevoel dat u wilt uitdragen

De locatie van een evenement versterkt het gevoel dat u wilt uitdragen

ADGM Events kent vele locaties in Nederland. Van het Martinplaza in Groningen tot het Vrijthofplein in Maasticht. ADGM Events zoekt samen met u naar de perfecte match voor uw concept. Wij kennen alle mogelijkheden maar ook de beperkingen die locaties kunnen bieden.

Een evenementenlocatie zoeken doet u samen met ADGM Events
U wilt liever op uw eigen locatie uw evenement organiseren maar weet niet of u genoeg ruimte heeft of weet een leuke locatie maar weet niet of deze geschikt is? Wij gaan graag met u mee om te kijken naar de mogelijkheden.

De Workshop locatie voor feest Groningen
Onze eigen locatie De Workshop aan de Friesestraatweg kunt u ook huren. Kom gezellig langs dan bespreken we de mogelijkheden met een kop koffie.

pexels-photo-1197089

Evenementenlocaties in Groningen, Drenthe en Friesland zijn er in vele soorten en maten

Laat ons u verrassen met een minder bekende locatie in Groningen, Drenthe of Friesland, ons kerngebied. Of laat ons uw locatie aankleden op dusdanige wijze dat u niet weet waar u beland bent maar zich zeker thuis zal voelen. Wilt u aan een bar hangen, op schommelstoelen, of in loungefauteuils achterover hangen of met een koptelefoon op dansen op het strand van ėėn van onze prachtige waddeneilanden? 

Deze klanten gingen u voor…

Personeelsfeest of bedrijfsfeest organiseren?

Neem nu contact op en wij komen langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Call Now Button