DJ Vinyl huren The Single Guys

Vroeger toen de wereld nog zo plat was als een singletje draaiden deejays met twee pick-ups en vinyl platen. Dat waren nog eens tijden! The Single Guys zijn twee eerzame DJ's die zorgen voor sfeer en volle dansvloeren. Met muziek vanaf de jaren vijftig tot begin negentig is het voor elke leeftijd een feest van herkenning en bereikt de nostalgie een hoogtepunt.
Bekijk homepage The Single Guys

Vinyl DJ Boeken of inhuren The Single Guys

De evergreens en classics vliegen om je oren. De heren draaien met hun antieke platenspelers ook vergeten pareltjes uit het muziekverleden die je hersenen doen kraken op zoek naar de titel en artiest. Zo creëren deze vintage deejay’s de ultieme sfeer met naast muziek ook de aankleding met de juiste lampjes en kleedjes.

DJ Vinyl inhuren met TV beelden op de TV van het oude audiomeubel

De DJ Booth van de vinyl DJ’s is een audio tv meubel uit de jaren vijftig. Op het scherm van de oude tv worden beelden uit het rijke tv verleden getoond. De mogelijkheid bestaat dat jouw oude beelden hierop gedraaid gaan worden tijdens het feest. Geef ons je oude filmpjes of foto’s en wij laten ze zien tijdens het draaien.

Vrouwelijke DJ Vintage Vinyl inhuren The Single Ladies

Naast The Single Guys kun je ook Vinyl DJ’s The Single Ladies inhuren. Deze twee dames komen in hetzelfde concept als de heren en maken er dus ook gewoon een feest van!

Nostalgische Vintage Vinyl aankleding
Wil je nog verder gaan dan kunnen we meer aankleding meenemen zoals bijvoorbeeld een verlichte dansvloer zoals in Saturday Night Fever. Daarnaast nog vintage kleden, vintage tafels stoelen en lampen. Vraag naar de mogelijkheden!

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Vul het onderstaande formulier in en ontvang ons aanbod zo snel mogelijk in je mailbox!


Vintage vinyl plaatjes draaien op feest (maar er is stiekem ook een modern apparaat…)

De Single Guys draaien vanaf de jaren vijftig tot begin jaren negentig. Veel van de classics en pareltjes komen uit de jaren zeventig en tachtig. Deze nummers zijn voor iedereen herkenbaar en werken het beste in het concept. Maar! The Single Guys sluiten op verzoek een modern apparaat aan zodat ook hedendaagse hits kunnen worden afgespeeld. Op elke feestje en vooral bruiloften willen er ook wel eens verzoekjes komen die nooit op vinyl zijn uitgebracht. Deze moderne liedjes willen we jullie niet onthouden. We draaien natuurlijk het liefst vinyl!

Deze klanten gingen u voor…

Personeelsfeest of bedrijfsfeest organiseren?

Neem nu contact op en wij komen langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Call Now Button