Evenementenbureau Groningen

Offerte aanvragen

Op zoek naar een evenementenbureau uit Groningen?

Dan is ADGM Events met twintig jaar ervaring het bureau voor jou. Van het boeken van artiesten tot het organiseren van een event, een personeelsfeest, een opening, een jubileum, een bruiloft etc. etc. Wij regelen het van A tot Z. Evenementenbureau ADGM Events neemt alle zorgen uit je handen. We werken op maat, denken mee en werken gericht op jouw wensen. Doe je ogen dicht en deel je droom. Jouw droom maken wij tot werkelijkheid.

Evenementenbureau en organisatiebureau ADGM events staat voor u klaar! Neem nu contact op en wij komen langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Vul het onderstaande formulier in en ontvang ons aanbod zo snel mogelijk in je mailbox!

Evenementenbureau Groningen en jouw bedrijfsfeest

Wil jij een top bedrijfsfeest op de leukste locaties in Noord Nederland laat ons dan je partner zijn in de organisatie van je event. Wil je een memorabele openingshandeling, de leukste artiesten en een verrassende programma? Dan brengen wij al je wensen bij elkaar in een overzichtelijk plan en een strak draaiboek. Evenementenbureau ADGM Events ontzorgt zodat je ongestoord kunt genieten op je bedrijfsfeest.

Evenementenbureau Groningen festival catering

ADGM Events heeft naast alle expertise voor organisatie van evenementen ook een catering tak in het catering foodtruck bedrijf Green Café. Laat ons een voorstel maken met het lekkerste festival eten geserveerd vanuit de beste foodtrucks. Wil jij een leuke festivalsfeer op jouw evenement of personeelsfeest dan zorgen wij voor het ultieme plaatje! Wil je het anders? Wij werken op maat en daarom samen met andere partijen als dat in onze ogen beter is voor het soort event dat u wilt organiseren en het eten dat u wenst.

Evenementenbureau Groningen personeelsfeest organiseren

Een personeelsfeest van evenementenbureau ADGM Events wordt ontworpen om verbinding te maken tussen mensen. Het doel is meer samenhorigheid te creëren in een ontspannen en feestelijke sfeer. Zo kun je er weer een jaar fris tegenaan met elkaar! Een personeelsfeest georganiseerd door ons organisatiebureau moet passen binnen de cultuur van het bedrijf en wordt dan ook zo ontworpen dat het personeel zich thuis voelt op de locatie en zich in het programma kan herkennen. We kijken dan ook hoe we de missie en visie van het bedrijf kunnen inpassen in het evenement.

Evenementenbureau Groningen aankleding en techniek

Evenementenbureau ADGM Events heeft veel in eigen huis. Techniek, aankleding en catering en natuurlijk acts en artiesten. Daarnaast beschikken wij over een groot netwerk en weten precies wie en wat past in het plaatje dat je voor ogen hebt. We kunnen alles leveren wat gewenst is voor een ultiem event. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en laat ons vrijblijvend een voorstel doen.

Deze klanten gingen u voor…

Personeelsfeest of bedrijfsfeest organiseren?

Neem nu contact op en wij komen langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Call Now Button