Personeelsfeest organiseren van A tot Z

Een personeelsfeest organiseren is voor u de gelegenheid om te binden en te inspireren. ADGM Events onderzoekt in een voorgesprek uw wensen en komt met een creatief plan. Dit plan wordt verwerkt in een draaiboek en een kostenplaatje. Zo zorgen we ervoor dat u zonder zorgen het feest mee kunt vieren.

Een succesvol personeelsfeest organiseren doet u met een ervaren partner

Wij weten de weg in de wereld van entertainment. ADGM Events gaat samen met u gedurende het traject meerdere malen in overleg. Zo kan het plan worden bijgesteld en houdt u een vinger aan de pols. Laat de organisatie van het personeelsfeest over aan één overkoepelende partij. Dit bespaart u kosten en tijd en het zorgt voor een geoliede machine, doordat alle partijen precies weten wat ze doen.

Denkt u bijvoorbeeld aan een personeelsfeest in Huize Maas, Groningen. Of een cateringbuffet in thema, zoals we in Drenthe deden.

pexels-photo-1197089
pexels-photo-1197089

Een personeelsfeest organiseren is maatwerk

U wilt een sobere uitstraling of juist een ‘over the top’ uitstraling met top artiesten? Wij vertalen uw doelen naar een knalfeest! Of u nu in Friesland, Assen of Amsterdam feest wilt vieren: overal in Nederland zorgt ADGM Events voor het programma van de uitnodiging, het vervoer, de overnachting tot het feest waarover u nog lang zult napraten.

Deze klanten gingen u voor…

Personeelsfeest of bedrijfsfeest organiseren?

Neem nu contact op en wij komen langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Call Now Button