Disciplines

Wat kan organisatiebureau ADGM Events allemaal voor u betekenen?

Het organiseren van een evenement van A tot Z brengt verschillende elementen bij elkaar die kunnen worden onderscheiden in verschillende vaardigheden en disciplines. Bent u op zoek naar een bepaalde expertise dan volgt hier een uiteenzetting van de verschillende elementen waarbij u ons in kunt zetten:

Organisatie

Of het nu een openingshandeling of symposium is, wij adviseren, maken het draaiboek en zorgen voor evenement begeleiding tijdens het event.

Entertainment

Wij boeken de juiste artiest en act op de juiste plek. Zoekt u een typetje of een bekende artiest? Laat ons u adviseren en een aantal mogelijkheden vrijblijvend voorleggen.

Teambuilding

U bent een dagje op de hei of wilt een leuk bedrijfsuitje organiseren? Wij verzorgen workshops op onze eigen locatie (www.deworkshopgroningen.nl) of waar u maar wilt.

Catering

Wilt u biologische catering op uw event of een leuke foodtruck? Wij hebben onze eigen catering in huis en rijden onze eigen foodtrucks!

Techniek en aankleding

Van super chique tot kringloop chique! Wij verzorgen aankleding en techniek op elke denkbare locatie.

Locaties

Bent u op zoek naar een originele locatie. Laat ons u adviseren wat past bij uw gewenste event. Onze eigen locatie al gespot? www.deworkshopgroningen.nl.

Personeelsfeest Inhuren Groningen

Personeelsfeest of bedrijfsfeest organiseren?

Neem nu contact op en wij komen langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Call Now Button