Workshops

Workshops en teambuilding zijn overal in te passen

Een workshop kan tijdens een lange dag vergaderen de sleur doorbreken en nieuwe energie geven. De workshops worden afgestemd op het thema van de dag. Workshops kunnen serieus van aard zijn maar er mag ook gelachen worden natuurlijk. Kijk ook eens op de website van onze eigen locaties De Workshop voor een leuke workshop in combinatie met een originele locatie.

pexels-photo-1197089

ADGM Events heeft een groot bestand aan verrassende, grappige en leerzame workshops

Om een workshop goed in te passen is het goed om even contact te hebben. Wij komen graag vrijblijvend langs om de sfeer van uw bedrijf te proeven en we kijken ook even naar de locatie waar de workshop gegeven gaat worden. Het moet allemaal passen in het budget, in de ruimte en in het programma.

Gezamenlijk iets creëren: teambuilding bij uitstek

ADGM Events organiseert creatieve, sportieve, theatrale, muzikale, actieve, culinaire workshops. Voor onze culinaire workshops kut u kijken op Kookworkshopgroningen. Het aanbod wisselt met grote regelmaat. Deze workshops passen uitstekend in het kader van bijvoorbeeld een managementtraining terwijl het ook een leuke invulling kan zijn voor een personeelsuitje of het vieren van een jubileum.

Deze klanten gingen u voor…

Personeelsfeest of bedrijfsfeest organiseren?

Neem nu contact op en wij komen langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Call Now Button