Achtergrondmuziek

Achtergrondmuziek boeken voor uw feest of personeelsfeest

Achtergrondmuziek boeken doet u bij ADGM Events. Achtergrondmuziek is onze specialiteit. Op een feest of receptie wilt u zich verstaanbaar kunnen maken maar toch sfeer verhogende achtergrond muziek hebben om de bijeenkomst een verhaal mee te geven. Overleg met ADGM Events welke achtergrondmuziek u kunt boeken die hiervoor het meest geschikt is. In ons totaaloverzicht zijn meerdere mogelijkheden en is er voor elk wat wils.

Achtergrondmuziek inhuren vergt speciale muzikanten

Wij werken met de beste muzikanten uit Groningen, Drenthe en Friesland. ZIj hebben veel ervaring. Het is niet altijd eenvoudig voor een muzikant om op de achtergrond achtergrondmuziek te moeten spelen. Men moet zijn instrument goed beheersen en met fluwelen vingers kunnen bespelen. De muzikanten van ADGM Events weten precies wanneer en hoe hard zij kunnen spelen. Soms kan het feest wat meer tempo gebruiken en zorgen de achtergrondmuziek acts voor net even de aanzet tot meer sfeer.

Achtergrondmuziek is te boeken voor een:

  • Personeelsfeest
  • Bruiloft
  • Receptie
  • Openingsfeest etc.
pexels-photo-1197089

Akoestische mobiele achtergrondmuziek met topmuzikanten uit Groningen, Drenthe en Friesland

ADGM Events uit Groningen is dé leverancier van akoestische mobiele achtergrondmuziek. De muzikanten en acts kunnen u akoestisch ontvangen bij de deur, komen langs tafeltjes en staan op strategische plekken om de receptie of het feest een ‘boost’ te geven. In overleg met u zorgt ADGM Events voor het repertoire dat bij u past en worden de artiesten geïnstrueerd naar uw wens.

Kijk nu verder in ons artiestenbestand en doe inspiratie op. Onze acts spelen door het hele land en vooral in Groningen, Drenthe en Friesland.

Personeelsfeest of bedrijfsfeest organiseren?

Neem nu contact op en wij komen langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Call Now Button