Miranda Bolhuis presentatrice

,
Miranda Bolhuis presentatrice

Presentatrice, zangeres, actrice uit Groningen

Miranda Bolhuis uit Groningen studeerde Kunst en Kunstbeleid, richting theaterwetenschappen en is al van kinds af aan gefascineerd door allerlei vormen van podiumkunsten.

Ze is een perfecte presentatrice en gespreksleidster voor elke gelegenheid. Door haar veelzijdigheid en theatrale capaciteiten weet zij in elke bijeenkomst de vaart erin te houden.

Miranda is van alle markten thuis. Ze schrijft, regisseert, acteert, zingt, presenteert, produceert, spreekt stemmen in, is te horen en te zien in diverse radio en tv spots en geeft dramalessen.

Samen met The Full Minties zingt zij muzikale aankondigingen op maat. Door de combinatie van muziek met speech wordt elke bijeenkomst een aangename ervaring.

Ze speelde de vrouwelijke hoofdrol “Wini” in de succesvolle regiosoap Boven Wotter en speelt en zingt ze bij The Full Minties (muziektheater).

Een leuke bijkomstigheid van het spelen in een Groningse serie is dat Miranda inmiddels een aardig woordje Gronings spreekt. Ze is ook de Friese taal machtig.

ADGM Events verzorgt optredens en boekingen (Miranda Bolhuis presentatrice) door geheel Nederland en vooral in: Groningen, Drenthe en Friesland.

Neem contact op en één van onze medewerkers staat je graag te woord.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Call Now Button