Catering

De catering op uw evenement moet boven uw verwachting zijn

Als de catering niet goed is dan is uw evenement niet geslaagd. ADGM Events heeft haar eigen cateringpartner Green Café uit Groningen. Dit bedrijf is gespecialiseerd in bijzondere concepten en heeft korte lijnen met ADGM Events waardoor succes gewaarborgd is. Dat wil niet zeggen dat er altijd gebruik gemaakt wordt van de talenten van Green Café. Daar waar nodig zal een cateraar worden ingezet die de juiste expertise bezit voor de desbetreffende opdracht.

Evenementen catering is een vak op zich dat u moet overlaten aan een vakman
De catering tijdens een evenement is een logistiek wonder dat maar weinig mensen aanschouwen tijdens hun werkzame leven. Het is een bijzonder proces dat veel ervaring vereist en veel specialistische apparatuur om uiteindelijk een lekkere biefstuk op de juiste temperatuur op uw bord te krijgen. Daarnaast willen wij uw eten puur en vers voor u serveren.

pexels-photo-1197089

Een optimale catering voor uw evenement is te realiseren door het kiezen van de beste mensen

Wij willen u graag culinaire hoogstandjes serveren uit elke hoek van de wereld maar een mooie plank met heerlijke kaas en worst moet ook stijlvol geserveerd worden. Het personeel van ADGM Events is goed geïnstrueerd en weet met enthousiasme de mooiste gerechten te serveren.

Deze klanten gingen u voor…

Personeelsfeest of bedrijfsfeest organiseren?

Neem nu contact op en wij komen langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Call Now Button