Disco Nostalgia, discoshow

,
Disco Nostalgia, discoshow

DJ Show inhuren Groningen

Discoshow waarbij de zaal, het licht en de acts met de tijd mee veranderen. We beginnen in de jaren vijftig met de opkomst van de Rock and Roll. U wordt bediend door dames in petticoat en heren met vetkuiven. De zaal is spaarzaam verlicht en u krijgt een kopje koffie of thee en een glaasje Ranja.

DJ Show inhuren Leeuwarden

Na deze ontvangst krijgt de zaal langzaam wat meer kleur en verandert de muziek in jaren zestig pop en soul met Aretha Franklin, The Beatles en de Stones. Dan worden op de schermen caleidoscopische vloeistofprojecties getoond en zijn de jaren zestig in volle gang. Muziek van The Doors, Janis Joplin en Santana doen de Summer of Love herleven. U krijgt tie-dye shirts uitgereikt, sjaaltjes en pruiken.

DJ Show inhuren Assen

Ideaal voor het vervolg van de jaren zeventig waarin de disco volledig losbarst.

Back to the 80ties deejay

Er wordt bling bling uitgedeeld voor de jaren tachtig met Prince, Michael Jackson en Madonna waarna de link naar de huidige tijd loopt via eurohouse, nineties hits en dance.

ADGM Events verzorgt optredens en boekingen (Disco Nostalgia, discoshow) door geheel Nederland en vooral in: Groningen, Drenthe en Friesland.

Neem contact op en één van onze medewerkers staat je graag te woord.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Call Now Button