De Massage stoel schoudermassage

,
De Massage stoel schoudermassage

De massagestoel biedt een “bad van verkwikking en vrolijkheid”. Een bezoek aan het massagetheater geeft rust en ontspanning, waarna men weer helemaal verfrist kan deelnemen aan de verdere feestvreugde.

De massage kan op verschillende manieren worden ingevuld. Zo kunt u ervoor kiezen om de stoel als een uitrustmogelijkheid te zien, maar er kan ook een theatrale massage van gemaakt worden. Tijdens zo’n theatrale massage komen de gasten in een enthousiaste en actieve mood, wat zorgt voor veel levendigheid tijdens het evenement. Ook met kleding van de gecertificeerde masseurs kan veel gedaan worden om de act nog beter bij het evenement te laten passen.

Tijdens een stoelmassage zit u voorovergebogen in een ergonomisch ontwikkelde stoel, waarbij borst en hoofd goed ondersteund is. De massage behandelt voornamelijk die plaatsen in het lichaam waar de stress zich manifesteert, zoals de rug, schouders, nek en de armen. De massage bevordert de bloedcirculatie en versterkt de natuurlijke afweer van ons lichaam. Het uiteindelijke effect is dat mensen beter in hun vel zitten en daardoor beter presteren. Uitkleden is niet nodig; deze massage wordt door de kleding heen gegeven.

ADGM Events verzorgt optredens en boekingen (De Massage stoel schoudermassage) door geheel Nederland en vooral in: Groningen, Drenthe en Friesland.

Neem contact op en één van onze medewerkers staat je graag te woord.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Call Now Button