Ik Hou van Groningen Boeken

Ik Hou van Groningen Boeken

Ik Hou van Groningen

Prijsindicatie: € 50,00 per persoon

Weet u alles over onze provincie en haar inwoners en gewoontes? Tijdens deze hilarische quiz worden twee teams flink aan de tand gevoeld over hun kennis op het gebied van Groningse televisie, muziek, actualiteiten, sport, taal en algemene weetjes.

Zing, lach, haal mooie herinneringen op en krijg tegelijkertijd leuke feiten horen over onze eigen provincie! Dit alles gebeurt onder leiding van Olav Vos. Niet alleen weet de presentator het geheel in goede banen te leiden, ook zorgt hij voor een humoristische noot tijdens deze feestelijke middag/avond.
De muzikale noten tijdens deze quiz worden gebracht door de presentator en een zanger.

Olav Vos is medeoprichter van de Groninger hiphopformatie Bond tegen Harries en presenteerde enkele jaren het taalprogramma ‘Grunnegers’ op RTV Noord. Olav wordt, mede door het succes van dit programma, niet alleen gezien als songwriter, zanger en presentator, maar ook als Groninger taaldeskundige.

Olav Vos wordt door zijn werk als presentator bij RTV Noord regelmatig gevraagd om festivals te presenteren of op te treden als dagvoorzitter. Daarnaast heeft hij bij menig bedrijf reeds een avondvullend programma over de Groningse taal verzorgd. Olaf is groot liefhebber van de Groningse taal en slaagt er telkens weer in ook anderen enthousiast te maken voor en over het Gronings.

Minimum aantal deelnemers vereist

ADGM Events verzorgt optredens en boekingen (Ik Hou van Groningen Boeken) door geheel Nederland en vooral in: Groningen, Drenthe en Friesland.

Neem contact op en één van onze medewerkers staat je graag te woord.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Call Now Button