Hollandse Avond

Hollandse Avond

Hollandse Avond Boeken

Kom binnen in het Hollands Café van tante Sjaan.
Het is er knus en gezellig, de lampen schemeren en de kleedjes liggen op de tafels. De sfeer en de warme hartelijkheid van uw gastvrouw geven u al gauw dat gevoel van lang geleden.

De man van tante Sjaan, Sjonnie Calypso, draait vanavond de muziek.
Smartlappen van André en Koos, meezingers van Frans en Jannes, maar ook de grote hits van Marco en Guus heeft hij in zijn platenkoffer.
Sjaan en Sjonnie houden van zingen en nodigen iedereen uit om mee te doen tijdens de Hollandse Karaoke. Met een beetje geluk is tante Sjaan vanavond in de stemming en zet ze de polonaise in.

Hollandse Avond met Hollandse spelletjes

Sjonnie Calypso heeft de sjoelbak klaargezet, weet u nog hoe het moet?
Ook andere spelletjes die u misschien nog van vroeger kent staan in het café. Heeft u een vaste hand? Probeer het uit bij de bibberspiraal.
Voor het serieuzere werk presenteren uw gastvrouw en haar man vanavond een Bingo waarbij u zomaar in de Oudhollandse prijzen kunt vallen.

Het kan niet anders dan dat dit een gezellige avond wordt! U zult genieten van dat koude biertje in uw hand, de blokjes kaas en de leverworst.

Prijzen zijn vanaf € 30 per persoon bij minimaal 40 personen!

Zie ook: www.karaokegroningen.nl!

 

ADGM Events verzorgt optredens en boekingen (Hollandse Avond) door geheel Nederland en vooral in: Groningen, Drenthe en Friesland.

Neem contact op en één van onze medewerkers staat je graag te woord.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Call Now Button