Tune In coverband boeken Groningen

,
Tune In coverband boeken Groningen

Coverband boeken Groningen

‘Tune in’ is een initiatief van zangeres Leonie Kuizenga. Door haar jarenlange ervaring in het vak is ze met veel geweldige muzikanten in aanraking gekomen, waaronder ook zanger en gitarist Erwin Dorrius. Een topband werd geformeerd! Een groep mensen die op elkaar ‘ingetuned’ zijn, qua spel, smaak en plezier.
‘Tune in’ zijn ‘multi-inzetbaar’ ze zijn te boeken als volledige band; ‘Tune in Party’, deze band bestaat standaard uit 5-man, aangevuld met eventueel percussionist en/of blazersectie.

Coverband boeken of inhuren Noord Nederland

Maar ook ‘Tune in Easy’ is een optie: voor gelegenheden waar het onderonsje iets meer mag zijn. Deze easy listening groep brengt u sfeervolle achtergrondmuziek, bestaande uit de mooiste ballads en eventueel jazz standards. Uiteraard kan dit ook gecombineerd worden door ‘Tune in Party’ te boeken, de avond ‘klein’ te beginnen en vervolgens groots uit te pakken.
Naast het delen van de passie voor dezelfde muziekstijlen, bestaat de band uit geroutineerde profmuzikanten uit het topsegment van het muziekcircuit. Velen hiervan hebben gestaan op grote landelijke podia, waaronder Paradiso Amsterdam en net als Leonie Kuizenga samengewerkt met bekende Nederlandse en buitenlandse artiesten zoals Andre Hazes, Anita Meijer, Gerard Joling, Grant & Forsyth, Lee Towers, The 3 Degrees, Timeless, Wolter Kroes, Edsilia Rombley en vele anderen.

Coverband boeken Assen maar ook rest van Nederland

De muziekstijl van de partyband bestaat uit: groovy soul, vette funk, mooie pop- en hele fijne dance classics, altijd herkenbaar en vooral dansbaar! Kortom, een formatie met professionele mensen die met ‘heart and soul’ muziek maken.

ADGM Events verzorgt optredens en boekingen (Tune In coverband boeken Groningen) door geheel Nederland en vooral in: Groningen, Drenthe en Friesland.

Neem contact op en één van onze medewerkers staat je graag te woord.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Call Now Button