Silent Disco Stille Disco draadloze koptelefoons

,
Silent Disco Stille Disco draadloze koptelefoons

Silent Disco inhuren Groningen Leeuwarden en Assen
De DJ draait de lekkerste hits, maar in de zaal hoort u hier niets van! Het is even onwennig, maar al snel staat iedereen met een koptelefoon lekker te swingen in de Silent Disco en staan juist de toeschouwers met de mond vol tanden.

Draadloze koptelefoons voor Silent Disco Groningen
De draadloze koptelefoons met zender kunnen ook apart ingehuurd worden. U zorgt dan zelf voor uw Deejay en uitgifte. Wij zorgen dat de draadloze koptelefoons bezorgd en gehaald worden.

Silent Disco koptelefoons huren Drenthe, Friesland en Groningen
De koptelefoons worden uitgedeeld door de Discobabes of door The Ladies on Rollerskates. Hiermee heeft u gelijk twee blikvangers en ambasadrices voor uw personeelsfeest of feest.

Meiden op rolschaatsen inhuren
Deze dames leggen de gang van zaken uit en zorgen voor de juiste sfeer op de dansvloer. De Silent Disco Stille Disco Deejay zorgt voor de juiste nummers. De Stille Disco, ook wel silent disco genoemd, is een beproefd recept op evenementen dat altijd succes heeft. Zie ook: www.stilledisco.net. De Stille Disco wordt door ADGM Events veelvuldig ingezet bij personeelsfeesten waar het een perfecte aanvulling is op het feestaanbod.

ADGM Events verzorgt optredens en boekingen (Silent Disco Stille Disco draadloze koptelefoons) door geheel Nederland en vooral in: Groningen, Drenthe en Friesland.
Neem contact op en één van onze medewerkers staat je graag te woord.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Call Now Button