Papa Di Grazzi, band voor feesttent

, ,
Papa Di Grazzi, band voor feesttent

Partyband voor feesttent inhuren of boeken Groningen

Zanger Albert Gras is niet meer weg te denken in het feestcircuit.
Deze Godfather of Party was n.l. eerst oprichter, zanger en bedenker van Melrose en tevens de zanger en tekstschrijver van de hitsingel ,,O” waarmee hij nog steeds door de tenten dendert.

Partyband voor feestent inhuren of boeken Leeuwarden

Helemaal gek, helemaal knots, supermuzikaal, maar vooral erg veelzijdig, zo kun je de show het beste omschrijven.

Partyband boeken of inhuren Assen

Papa di Grazzi behoort, zoals de mensen uit het vak het noemen, ,,tot de absolute top” van feesttentcircuit, maar dat vindt de band zelf een beetje te veel van het goede. Met beide benen op de grond is hun ,,speel”motto.

Door de jarenlange podiumervaring is de band overal inzetbaar en is niet alleen het volume maar ook het repertoire en indien gewenst de hele show aan te passen aan de wensen voor elk willekeurig te houden evenement.

Papa di Grazzi is echter meer dan een band die fantastisch kan musiceren. Het is een gelikte show met maffe taferelen. Een band met een vleugel op het podium, geinige acts een sms-party, superlenige lekkere danseressen, saxofoonsolo’s, trompet, een videoshow, noem maar op. Het kan bij Papa di Grazzi niet op. De band speelt rechttoe rechtaan rock en feestnummers afgewisseld met up to date top 40 hits, acts en natuurlijk de o zo populaire eighties/nineties nummers en showblocks.

ADGM Events verzorgt optredens en boekingen (Papa Di Grazzi, band voor feesttent) door geheel Nederland en vooral in: Groningen, Drenthe en Friesland.

Neem contact op en één van onze medewerkers staat je graag te woord.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Call Now Button