Men in Suits, akoestische muziek

Akoestische mobiele achtergrondmuziek Groningen

The Men in Suits spelen akoestisch, maken gebruik van gitaren en stemmen op de achtergrond of op de voorgrond, mobiel of op een vaste plek, flexibel en aangepast aan elke situatie. Een mix die nooit verveelt en niemand te kort doet.

Looporkest boeken of inhuren

The Men in Suits duo, trio of kwartet zijn zeer geschikt om op een bedrijfsfeest tussen de gasten door te entertainen. Achtergrondmuziek akoestisch gespeeld geeft het publiek de gelegenheid om met elkaar te conserveren. Geen harde geluiden maar wel sfeer en muziek. De muzikanten kunnen rondlopen en op verschillende plekken spelen. Een akoestisch mobiele act als muzikale ontvangstact werkt ook zeer goed.

Mobiel akoestisch bandje inhuren

Akoestische mobiele achterondmuziek is onze specialiteit. ADGM Events werkt met muzikanten met veel ervaring in het akoestisch spelen. De muzikanten komen dichtbij en op onverwachte plekken waardoor uw feest een intiem en gezellig karakter krijgt.

Men in Suits is een professionele akoestische band met muzikanten uit Groningen, Drenthe en Friesland en speelt door het gehele land.

ADGM Events verzorgt optredens en boekingen (Men in Suits, akoestische muziek) door geheel Nederland en vooral in: Groningen, Drenthe en Friesland.

Neem contact op en één van onze medewerkers staat je graag te woord.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Call Now Button