Coverband inhuren Boulevard Groningen

,
Coverband inhuren Boulevard Groningen

Boulevard Coverband inhuren

Boulevard: dé coverband uit het noorden! Door de jaren heen zijn ze in iedere uithoek van Nederland geweest en zelfs het buitenland gaat plat voor deze enthousiaste groep topmuzikanten. En ze zijn nog lang niet klaar! Met hun drie zangeressen maken ze van iedere show gegarandeerd een party om niet snel te vergeten.

Coverband met ervaring inhuren Groningen

Zangeressen met elk een bak aan ervaring, een strot waar je u tegen zegt en een goede dosis humor en zelfspot! En als je denk dat er alleen maar zoetsappige meidendeuntjes worden gespeeld, dan heb je het mis. Deze coverband rockt met de oude klassiekers en laat je meebrullen met lekkere smartlappen, maar gaat net zo hard op scheurende, oorverdovende gitaren en drumsolo’s! Tijdens een avond met Boulevard word je verwend met vele medleys, creatieve mash-ups en de nieuwste hits gecombineerd met een vette, energieke show.

Coverband met show inhuren

De band weet elk feest tot een muzikaal hoogtepunt te brengen! Met hun eindeloze enthousiasme pakken ze elk publiek in en laten niet meer los!

ADGM Events verzorgt optredens en boekingen (Coverband inhuren Boulevard Groningen) door geheel Nederland en vooral in: Groningen, Drenthe en Friesland.

Neem contact op en één van onze medewerkers staat je graag te woord.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Call Now Button